Wspomnienia z Festiwalu

Wraz z rozbudową nowej hali produkcyjnej zaopatrzyliśmy nasz zakład w panele fotowoltaiczne. Dzięki uzyskanej w ten sposób energii elektrycznej zmniejszamy ilość ciepła oddawanego do atmosfery.

Na Festiwalu aktorka Iza Kapias i ekspert naszej „Szkoły gotowania”, szef kuchni Mateusz Czekierda zaserwowali nam molekularną ucztę w makaronowym wydaniu! Kurczak w kokardkach i mleku kokosowym podawany z pudrem z pokrzyw oraz Czanieckie gwiazdki z lodami truskawkowymi mrożonymi przy pomocy ciekłego azotu wzbudziły Wasz niemały entuzjazm. Dziękujemy, że byliście z nami! Już wkrótce na portalu wszechsmaki.pl podpowiemy Wam, jak w domowych warunkach powtórzyć takie czary-mary-gary, a tymczasem zapraszamy na garść wspomnień.

Udostępnij

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Poznaj nasze makarony

Czanieckie Makarony to rodzinna pasja i tradycja. Dzielimy się z Państwem tym, co najlepsze. Zapytaj o nasze produkty w Twoim lokalnym sklepie

Makaron Czaniecki Muszelka
Makaron z błonnikiem Sczaniecki