Solidna porcja wiedzy, garść inspiracji i szczypta humoru. Właśnie taka jest nowa Szkoła Gotowania, którą tym razem przygotowaliśmy w wersji wideo, aby krok po kroku pokazać technikę wykonania kulinarnych sztuczek. Pokażemy w niej, jak siekać po mistrzowsku i przygotować ziemniaka z ogniska bez ogniska. Udowodnimy, że filetowanie ryby jest szybkie i łatwe i że łososia na sianie można przygotować we własnej kuchni. Oglądajcie Szkołę Gotowania – nowy odcinek w każdy wtorek na portalu WszechSmaki. A jeśli jesteście bardzo głodni wiedzy, zajrzyjcie do poprzednich odcinków, gdzie znajdziecie m.in. przepis na idealne consomme, rosołowe triki i sposób Mateusza na mule.
Poznaj nasze makarony
Czanieckie Makarony to rodzinna pasja i tradycja. Dzielimy się z Państwem tym, co najlepsze. Zapytaj o nasze produkty w Twoim lokalnym sklepie


